terug

Zo verschillend als de vier taal- en cultuurgebieden van Zwitserland zijn, zo is ook de keuken.
Er zijn eigen specialiteiten, maar invloeden van de buurlanden zijn duidelijk aanwezig.
Dat levert verrassende gastronomische avonturen op.

NIEUW . . . . Met onze VERJAARDAGSFORMULE eet de jarige GRATIS op de dag van de verjaardag zelf. . . . Maandag en dinsdag alle kaasfondues voor de 1/2 prijs . . . . Vleesfondue in bouillon vanaf 2 personen . . . .

printversie menukaart - printversie wijnkaart

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW
Vleesfondue in bouillon vanaf 2 personen
3 soorten vlees (Iberische varkenshaas, struisvogel en filet van boerderijkip) geserveerd met 3 koude sausen en frietjes
€ 19,50 p.p.

 
MENUKAART HARTENTUIN
    
VOORGERECHTEN
Paté
huisgemaakt
9,50
Kalfshaascarpaccio
in champagne gemarineerd
10,50
Paddestoelenragout
In bladerdeegpasteitje
9,50
'Zermatter Heusuppe'
groentecrèmesoep bereid met hooi uit de Zwitserse Alpen
5,50
6 Wijngaardslakken
zonder huisjes geserveerd met kruidenboter
 7,50
Gerookt zalmhaasje
geserveerd met een dipsausje
 11,50
Gamba's
in kokend olijfolie met knoflook en pepertjes
 10,50
Lichtgerookte eendenborst
met een dressing van honing en mosterd begeleid door een kleine seizoensalade
 11,50
           
HOOFDGERECHTEN  
'Zürcher Geschnetzeltes (40 minuten)
kalfsvleesreepjes gesauteerd met sjalotjes en champignons met een romige saus van witte wijn geserveerd op aardappelrösti
21,50
Gegrilde entrecôte ‘Café de Paris’ *
met opgeklopte warme kruidenboter
19,50
Vleesfondue in bouillon vanaf twee personen
3 soorten vlees (Iberische varkenshaas, struisvogel en filet van boerderijkip)geserveerd met 3 koude sausen en frietjes
19,50
Vis van de dag * 21,50
Paddestoelenragout
in bladerdeegpasteitje
16,50
* deze gerechten worden geserveerd met groenten en aardappeltjes  
    
VLEESFONDUE  

Vleesfondue in bouillon vanaf 2 personen
3 soorten vlees (Iberische varkenshaas, struisvogel en filet van boerderijkip)
geserveerd met 3 koude sausen en frietjes

19,50 p.p.
    
RACLETTE  
Raclette vanaf 2 personen
Raclette is naast kaasfondue een van de nationale gerechten van Zwitserland. De kaas wordt op een speciaal rechaud gesmolten en wordt gegeten met aardappeltjes in de schil, augurkjes en zilveruitjes. De fijne smaak van onze Raclette ontstaat door de rijping in de  zandsteengroten van ‘Kaltbach’ met een typerende mineraliseerde lucht en hoge luchtvochtigheid.’Kaltbach’ Raclette heeft een rijpingstijd van 6 maanden, dus 3 tot 4 maanden langer dan andere Raclette kazen.
16,50 p.p.
Extra bijgegrechten (voor bij de Raclette)  
Schaaltje champignons 2,50
Schaaltje zoete pikante pepers 2,50
Schaaltje zoetzure groenten 2,50
Gemengde salade 4,50
Bündenerfleisch 7,50
   
KAASFONDUES VANAF 2 PERSONEN
Kaasfondue 'Naturelle' 15,50
Kaasfondue met groene kruiden 15,50
Kaasfondue met Tequila 15,50
Kaasfondue met Gorgonzola 15,50
Kaasfondue met chili 15,50
Kaasfondue met komijn 15,50
Kaasfondue met grove mosterd 15,50
Kaasfondue met tomaten & olijven 16,50
Kaasfondue met paddenstoelen 16,50
Kaasfondue met curry & ananas 16,50
Kaasfondue met halfgedroogde tomaten en verse basilicum 16,50
Kaasfondue met saffraan 17,50
Kaasfondue met champagne 17,50
Kaasfondue met zwarte truffels 17,50
Bovengenoemde prijzen zijn per persoon
  
BIJGERECHTEN
Gemengde salade 4,50
'Bündnerfleisch'
in de lucht gedroogd rundvlees
7,50
Kerstomaatjes, champignons & broccoli
Om in de fondue te dompelen
4,00
   
DESSERTS  
Citroensorbetijs met een scheutje wodka 6,50
Tiramisu met Amaretto-karamelsaus 7,50
Lauwwarme soufflé van Zwitserse chocolade
vergezeld door een bolletje vanilleroomijs      
7,50
MÖVENPICK ‘Caramelita’ ijs 6,50
Tarte tatin met een bolletje vanilleroomijs 7,50
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom 6,50
Yoghurtijs met honing 6,50
Café glacé, koffieijs
6,50
Parfait van Baileys Irish Cream 7,50
   
Café ‘Mont-Blanc’ 
met chocoladelikeur en slagroom
€ 7,30
 
DESSERTWIJNEN  
Rietvallei

5,20

Muscat de Frontignan

5,20

Monbazillac ‘Château Bellevue’

5,20

Malvosie ‘Suisse’ 6,50
Sherry P.X. ‘Cardinal’ 6,50
Port Kopke Colheita       1998 7,50
   
DISTILLATEN & KOFFIE  
Frensh Coffee 7,30
Irish Coffee 7,30
Likeuren 5,00
Armagnac V.S.O.P. 6,50
Calvados 6,50
Grappa ‘Chardonnay’  6,50
Eau de vie Suisse (Morand) 8,50
Vieille Prune         8,50
Cognac V.S.O.P. 7,50
Cognac X.O. 10,50
Cognac ‘Age Inconnue’ 
‘Geschat op meer dan 100 jaar’
15,50
Espresso 2,40
Koffie 2,40
Thee 2,40
Cappuccino 2,50

RESERVEER NU ONLINE

printversie menukaart - printversie wijnkaart

   omhoog

   terug