Zo verschillend als de vier taal- en cultuurgebieden van Zwitserland zijn, zo is ook de keuken.
Er zijn eigen specialiteiten, maar invloeden van de buurlanden zijn duidelijk aanwezig.
Dat levert verrassende gastronomische avonturen op.
printversie menukaart - printversie wijnkaart
NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW Vleesfondue in bouillon vanaf 2 personen
3 soorten vlees (Iberische varkenshaas, struisvogel en filet van boerderijkip) geserveerd met 3 koude sausen en frietjes
€ 19,50 p.p.
|
MENUKAART HARTENTUIN
VOORGERECHTEN |
|
Paté
huisgemaakt |
9,50 |
Kalfshaascarpaccio
in champagne gemarineerd |
10,50 |
Paddestoelenragout In bladerdeegpasteitje |
9,50 |
'Zermatter Heusuppe'
groentecrèmesoep bereid met hooi uit de Zwitserse Alpen |
5,50 |
6 Wijngaardslakken
zonder huisjes geserveerd met kruidenboter |
7,50 |
Gerookt zalmhaasje
geserveerd met een dipsausje |
11,50 |
Gamba's
in kokend olijfolie met knoflook en pepertjes |
10,50 |
Lichtgerookte eendenborst met een dressing van honing en mosterd begeleid door een kleine seizoensalade |
11,50 |
|
|
HOOFDGERECHTEN |
|
'Zürcher Geschnetzeltes (40 minuten)
kalfsvleesreepjes gesauteerd met sjalotjes en champignons met een romige saus van witte wijn geserveerd op aardappelrösti |
21,50 |
Gegrilde entrecôte ‘Café de Paris’ * met opgeklopte warme kruidenboter |
19,50 |
Vleesfondue in bouillon vanaf twee personen 3 soorten vlees (Iberische varkenshaas, struisvogel en filet van boerderijkip)geserveerd met 3 koude sausen en frietjes |
19,50 |
Vis van de dag * |
21,50 |
Paddestoelenragout in bladerdeegpasteitje |
16,50 |
* deze gerechten worden geserveerd met groenten en aardappeltjes |
|
|
|
VLEESFONDUE |
|
Vleesfondue in bouillon vanaf 2 personen
3 soorten vlees (Iberische varkenshaas, struisvogel en filet van boerderijkip) geserveerd met 3 koude sausen en frietjes
|
19,50 p.p. |
|
|
RACLETTE |
|
Raclette vanaf 2 personen Raclette is naast kaasfondue een van de nationale gerechten van Zwitserland. De kaas wordt op een speciaal rechaud gesmolten en wordt gegeten met aardappeltjes in de schil, augurkjes en zilveruitjes. De fijne smaak van onze Raclette ontstaat door de rijping in de zandsteengroten van ‘Kaltbach’ met een typerende mineraliseerde lucht en hoge luchtvochtigheid.’Kaltbach’ Raclette heeft een rijpingstijd van 6 maanden, dus 3 tot 4 maanden langer dan andere Raclette kazen. |
16,50 p.p. |
Extra bijgegrechten (voor bij de Raclette) |
|
Schaaltje champignons |
2,50 |
Schaaltje zoete pikante pepers |
2,50 |
Schaaltje zoetzure groenten |
2,50 |
Gemengde salade |
4,50 |
Bündenerfleisch |
7,50 |
|
|
KAASFONDUES VANAF 2 PERSONEN |
|
Kaasfondue 'Naturelle' |
15,50 |
Kaasfondue met groene kruiden |
15,50 |
Kaasfondue met Tequila |
15,50 |
Kaasfondue met Gorgonzola |
15,50 |
Kaasfondue met chili |
15,50 |
Kaasfondue met komijn |
15,50 |
Kaasfondue met grove mosterd |
15,50 |
Kaasfondue met tomaten & olijven |
16,50 |
Kaasfondue met paddenstoelen |
16,50 |
Kaasfondue met curry & ananas |
16,50 |
Kaasfondue met halfgedroogde tomaten en verse basilicum |
16,50 |
Kaasfondue met saffraan |
17,50 |
Kaasfondue met champagne |
17,50 |
Kaasfondue met zwarte truffels |
17,50 |
Bovengenoemde prijzen zijn per persoon |
|
|
|
BIJGERECHTEN |
|
Gemengde salade |
4,50 |
'Bündnerfleisch' in de lucht gedroogd rundvlees |
7,50 |
Kerstomaatjes, champignons & broccoli Om in de fondue te dompelen |
4,00 |
|
|
DESSERTS |
|
Citroensorbetijs met een scheutje wodka |
6,50 |
Tiramisu met Amaretto-karamelsaus |
7,50 |
Lauwwarme soufflé van Zwitserse chocolade vergezeld door een bolletje vanilleroomijs |
7,50 |
MÖVENPICK ‘Caramelita’ ijs |
6,50 |
Tarte tatin met een bolletje vanilleroomijs |
7,50 |
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom |
6,50 |
Yoghurtijs met honing |
6,50 |
Café glacé, koffieijs |
6,50
|
Parfait van Baileys Irish Cream |
7,50 |
|
|
Café ‘Mont-Blanc’
met chocoladelikeur en slagroom € 7,30
|
|
DESSERTWIJNEN |
|
Rietvallei |
5,20
|
Muscat de Frontignan |
5,20
|
Monbazillac ‘Château Bellevue’ |
5,20
|
Malvosie ‘Suisse’ |
6,50 |
Sherry P.X. ‘Cardinal’ |
6,50 |
Port Kopke Colheita 1998 |
7,50 |
|
|
DISTILLATEN & KOFFIE |
|
Frensh Coffee |
7,30 |
Irish Coffee |
7,30 |
Likeuren |
5,00 |
Armagnac V.S.O.P. |
6,50 |
Calvados |
6,50 |
Grappa ‘Chardonnay’ |
6,50 |
Eau de vie Suisse (Morand) |
8,50 |
Vieille Prune |
8,50 |
Cognac V.S.O.P. |
7,50 |
Cognac X.O. |
10,50 |
Cognac ‘Age Inconnue’ ‘Geschat op meer dan 100 jaar’ |
15,50 |
Espresso |
2,40 |
Koffie |
2,40 |
Thee |
2,40 |
Cappuccino |
2,50 |
|
RESERVEER NU ONLINE
printversie menukaart - printversie wijnkaart
terug
|